Schriftelijke cursus

Haal in uw eigen tijd en tempo een Certificaat Hondeninstructeur

Voelt u zich uitgedaagd om beter te worden en blijven als kennisbron van gedrag en training van honden en voor de mondelinge cursus kunt u geen tijd vrij maken?

De schriftelijke cursus van acht lessen geeft u een geweldige impuls om dat doel te bereiken. U bepaalt daarbij zelf in welk tempo u dit lesprogramma afwerkt. Tijdens de cursus krijgt u bij inzending van de antwoorden op vragen aan het einde van de les snel een reactie van de begeleidende docenten. Zij helpen mee op het juiste spoor te blijven. Een workshop van drie uur met veel filmmateriaal is een extra mogelijkheid waarvan u gebruik kunt maken.

Na het volgen van de cursus en het insturen van de antwoorden van elke les kunt u uw Certificaat als Kandidaat-Instructeur behalen door het schriftelijk reageren op de open vragen. Op deze wijze controleert u ook uzelf of de informatie op de juiste wijze is begrepen. En dat is meer dan het alleen weten.

De cursus is samengesteld door VZW DogPartners en de auteurs en docenten hebben de ervaringen van 50 jaar omgang met vele duizenden honden beschreven en de manier waarop er getraind kan worden. Hierbij werd en wordt steeds kritisch maar met open geest gekeken naar nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Alles in het belang van honden en mensen. Nog dagelijks geven zij les aan nieuwe eigenaren en nieuwe honden.

Maak gebruik van hun kennis en volg de cursus en verrijk uw kennis en uw leven.

Honden én eigenaren zullen u dankbaar zijn voor de hondvriendelijke werkwijze.

DEZE CURSUS IS OOK IN HET FRANS BESCHIKBAAR!