Persoonlijke instructeur cursussen

Meer instructeur cursussen

Persoonlijke begeleiding voor aankomende instructeurs

Wij denken hond!

Hondeninstructeurs hebben een geweldig leuke en dankbare taak. Het helpen van mensen en dus hun honden geeft bij het gewenste resultaat heel veel voldoening.

Door het volgen van deze cursus staat u aan het begin van een leerzame en boeiende periode. Ook de wat gevorderde instructeur zal ook nog een paar ideeën opdoen en daarmee bewijzen dat u als instructeur nooit bent uitgeleerd. Deze cursus besteedt relatief veel aandacht aan gedrag en gedragshoudingen zonder de intentie te hebben dat u daarmee gedragstherapeut bent. Hiervoor is nog veel meer kennis, ook theoretische, en ervaring nodig.

Wat u wel krijgt is inzicht hoe honden leren en hoe belangrijk het is dat uw kennis en inzicht leiden tot goede beslissingen zodat veiligheid voor hond en omgeving gewaarborgd zijn. Het herkennen en interpreteren van gedrag in een specifieke situatie zorgt dat u de juiste beslissingen kunt nemen in de vorm van aanwijzingen naar de cursist of deelnemer met zijn of haar hond. U gaat leren op welke wijze u les geeft of gaat geven. Als u de structuur eenmaal hebt vastgesteld is het eenvoudig om uw eigen inhoud overtuigend over te dragen en te laten accepteren.

bel voor Nederland: 0320 222660 en
bel voor België na 18.00 uur 0477 619491

Voor Frans sprekende mensen bestaat een schriftelijke cursus in hun eigen taal.