Instructeur cursussen

Welkom bij onze instructeur cursussen

Haal in uw eigen tijd en tempo een Certificaat Hondeninstructeur

Voelt u zich uitgedaagd om beter te worden en blijven als kennisbron van gedrag en training van honden?

Uw persoonlijke begeleider en docent hebben de verzamelde ervaringen van meer dan 50 jaar omgang met vele duizenden honden en de manier waarop er getraind kan worden. Hierbij is steeds kritisch maar met open geest gekeken naar nieuwe ontwikkelingen en inzichten. Alles in het belang van honden en mensen. Nog dagelijks geven zij les aan nieuwe eigenaren en nieuwe honden.

Maak gebruik van deze kennis en volg de cursus en verrijk uw kennis en uw leven.

Honden én eigenaren zullen u dankbaar zijn voor de hondvriendelijke werkwijze.

Hondentraining is leuk en dankbaar voor zowel de eigenaar als de instructeur. Waarom dus langer wachten?
Leer veel, heel veel, en snel van de kennis en ervaring van uw docenten. Praktijkgericht en gelijktijdig op basis van de moderne inzichten over gedrag en leren bij mensen en honden. Sta verbaasd over uzelf. Lesgeven is te leuk om er niet aan te beginnen. Tijdens de cursus krijgt u alle benodigde informatie om gedrag in het juiste perspectief te plaatsen en daardoor te kiezen voor de juiste leermethode voor die hond met dat speciale individuele gedrag. Niet alleen de eigenaar maar ook de hond zullen u waarderen en wellicht zelfs op een voetstuk plaatsen.
Kwaliteit en kennis zijn de belangrijkste succesfactoren. Veiligheid voor mensen en dieren staat voorop. Samen met andere (aankomende) instructeurs gaat u aan de slag, ook zelf. U leert kennis over te dragen en krijgt aanwijzingen en adviezen om uw techniek steeds verder te ontwikkelen en verbeteren
En…


LEREN IS OOK TE LEUK OM ER MEE TE STOPPEN! Ontdek het zelf en neem uw kansen waar.