Antwerpen / Wilrijk

Agenda Antwerpen/Wilrijk

Trainer / Eigenaar : Linda Hertoghs en het Dreamteam

Ontdek de voorsprong in hondentraining en bel voor meer info 0477/619491 of 03/2880482 of e-mail naar dogpartner@telenet.be.
U vindt ons ook op faceboek.

Lokatie: Honkbal Club Antwerp Eagles, Eglantierlaan, Wilrijk

 

 • VEILIG met ingang van september en hopelijk daarna elke maand complete  en volledige modules 
 • Overheidsregels zijn voor zover nodig van toepassing.
 • Zaterdag 16 oktober van 10.00-15.00 uur Module COMMUNICATIE met Uw hond ZONDER COMMANDO’S
 • Zondag 17 oktober van 10.00-15.00 uur: Module NETJES NAAST JE LOPEN = Volgen.
 • Zaterdag 23 oktober van 10.00-15.00 uur: Module HIERKOMEN en verstoppertje als een feestje voor hond en baas.
 • Zondag 24 oktober  van 10.00-12.00 uur: Module Uitgebreid ZIT‘ en introductie voor ‘AF’ zelfs vanuit een comfortabele stoel.
 • Modules “Je hond gehoorzaam in 3.5 dag” Ook in oktober.
 • Deze modules zijn een uitstekende manier om je hond te leren omgaan met allerlei prikkels uit de omgeving. Je kan je dan verplaatsen in de belevingswereld van je hond en hem zo helpen het gewenste gedrag te vertonen.Je traint dan in een beperkte groep maar krijgt wel individuele begeleiding.

  Zo combineer je de voordelen van privéles (veel persoonlijke aandacht) met de voordelen van groepsles (gecontroleerde aanwezigheid van andere honden en mensen).

  Dit zal je helpen om daar waar nodig het gedrag van je hond bij te sturen op een prettige en vooral voor de hond begrijpbare wijze en bouw je samen een hechte band op gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. De hond gaat zich hierdoor steeds veiliger voelen.

  Tijdens de praktijksessies doe je dan samen met je hond ook de nodige praktische vaardigheden op en leert je hond dat jij de leiding en het initiatief hebt en hij dus geen actie hoeft te ondernemen, dat niet trekken, veel leuker is dan wel trekken, dat hierkomen een echt feestje is en nog veel meer.

  Omdat je tijdens de praktijksessies ook  weer op natuurlijke wijze leiding en initiatief neemt wordt het voor je hond ook makkelijker om om te gaan met allerlei prikkels, zich altijd veilig te voelen en dus veel minder initiatief naar de omgeving te vertonen.

  Alle gezinsleden zijn zonder meer welkom zodat je hond meteen ook leert dat de regels gelden bij alle leden van het gezin.

  Uiteraard is er ook steeds ruimte voor het stellen van je vragen en krijg je allerlei tips mee om grote en kleine irritaties in en om huis op te lossen.

  De prijs voor de 4 modules is 275€

Wij delen onze kennis graag met u! Meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring krijgen u en uw hond aangeboden.

 • U gaat op een leuke manier begrijpen wat uw hond u echt vertelt. In het belang van u en uw hond en zonder enige vorm van kracht of geweld.
 • Een belangrijk kenmerk is dat u echte en individuele aandacht krijgt en toch ook met andere honden kunt oefenen, alsof u met uw hond in het park wandelt. Veiligheid voor u en uw hond krijgen voorrang en betekenis
  • Gedragstherapie is onze extra natuur. Maak indien gewenst een afspraak voor een spreekuur.